Tahribatsız Muayene Raporlarınızdaki Verimliliği Arttırın

17 Mar 2023

Günümüzde birçok sanayi şirketi, malzemelerin kalitesini ve güvenliğini kontrol etmek için tahribatsız muayene (NDT) yöntemlerini kullanmaktadır. Bu süreç sırasında, işletmeler genellikle yönetmesi ve analiz etmesi zaman alan büyük miktarlarda veri toplar.

Bu noktada, yapay zekâ yazılımları önemli bir rol oynamaktadır. Workspace, Proceq cihazlarınız ile topladığınız verileri kablosuz bağlantı ile Ipad veya Iphone'unuzda kullanabilmeniz için anında aktaran bir Cloud yazılımıdır. Bu veriler daha sonra yapay zekâ teknikleri kullanılarak analiz edilir. Yapay zekâ algoritmaları, verileri otomatik olarak sınıflandırabilir ve trend analizi yapabilir. Bu, işletmelerin verileri daha hızlı ve daha verimli bir şekilde analiz etmelerini sağlar.

Inspect ise sahada toplanan görsel, işitsel ve lokasyon verilerinin raporlanmasını ve bu verilerin analiz edilmesini kolaylaştıran, orta ve uzun vadede bu verileri saklayabileceğiniz bir arşive sahip yazılımdır. Yapay zekâ ve makine öğrenimi teknolojilerini kullanan Inspect, kullanıcılara gerçek zamanlı verilerin yanı sıra iş verileriyle ilgili tahminler ve içgörüler sağlayabilir. Bu sayede işletmeler sahadan topladıkları verileri analiz ederek daha verimli kararlar alabilirler.

Bu nedenle, Workspace ve Inspect’i, Proceq cihazlarıyla birleştiren yapay zekâ teknolojisi, şirketlerin NDT verilerini daha etkin bir şekilde yönetmesine ve analiz etmesine yardımcı olabilir. Bu şekilde, iş kararları daha hızlı ve daha verimli hale getiren yazılımlar hakkında detaylı bilgi için Troy-Met Kalite Kontrol Sistemleri’nin uzman mühendis ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Ürünler