Troy-Met’ten Yerli ve Milli Üretim X-Işını Kabini

31 Ara 2022

Troy-Met Kalite Kontrol Sistemleri, sektörün ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla çok geniş yelpazede Endüstriyel Radyografi cihazları tedarik ederken. aynı zamanda sektörün ihtiyaçlarına göre lider firmalar ile ortak çalışarak X-Ray sistemleri tasarlanıp üretmektedir.

Troy-Met tarafından tasarlanan, yerli üretim milli X-Ray Kabinimiz Taurus 225, yerli üretimlerimizin son ürünü olarak piyasaya tanıtılmıştır. Taurus 225 üretilirken TAEK standartları göz önüne alınarak tasarlanmış ve üretim aşamasında kabin kurşunla zırhlanmıştır. Böylece, kabindeki radyasyon sızıntısı olabildiğince azaltmış ve sızıntı değerleri okunduğunda 0,5 µSv/h altında sonuçlar alınmıştır.

Bunun yanı sıra görüntü alıcı Flat Panel’inde ön ısıtma işlemlerinde radyasyona gereksiz maruz kalmaması için kabin içerisine harici kurşun kapak eklenmiş olup bu panel üzerinde uygulamaların ihtiyaçlarına göre modifikasyonlarımız mevcuttur. Kısacası, güvenliği ön planda tutarak ürettiğimiz kabinlerimizde, sizlerin ihtiyaçlarına göre opsiyonel özellikler sağlanabilmektedir.

Türkiye’de üretilen ve devamında Savunma Sanayi’ye teslim edilen milli X-Ray Kabinimiz hakkında detaylı bilgi almak için Troy-Met Kalite Kontrol Sistemleri ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

 

İlgili Ürünler