Troy-Met Artık Teledyne ICM'nin Türkiye Tek Yetkilisi

15 Kas 2023

Troy-Met Kalite Kontrol Sistemleri büyüme stratejisinin bir parçası olarak sizlere heyecan verici bir duyuru yapmaktan mutluluk duyuyoruz.

Şirketimizin sektör genelindeki varlığını güçlendirmek ve sizlere daha iyi hizmet sunmak amacıyla, Portatif radyografi çözümleri sunan Belçika menşeli Teledyne ICM firmasıyla yeni bir distribütörlük anlaşması yapmış bulunuyoruz. Bu yeni temsilcilik, paydaşlarımıza daha yakın olma ve ihtiyaçlarını daha etkili bir şekilde karşılama taahhüdümüzün bir yansımasıdır. Troy-Met olarak, müşteri memnuniyetini her zaman en üst düzeyde tutmayı ve işbirliklerimizi daha da güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

Teledyne ICM Hakkında

1993 yılında, X-Ray üretimi alanında uzman iki kişi; X-Ray dünyasının, çeşitli kullanıcılar için faydalı olabilecek kaliteli, hafif ve etkili taşınabilir X-Ray jeneratörlerinden yoksun olduğunu anlar. Sonraki iki uzun ve yorucu yıl boyunca, ilk taşınabilir X-Ray jeneratörü olan SITEX C3003'ü tasarlamak ve üretmek için durmaksızın çalışır.

O zamanlar sıfırdan kurulan küçük bir şirket olan ICM (Endüstriyel Kontrol Makinesi), şimdi NDT radyografisi (Tahribatsız Test) pazarında taşınabilir X-Ray jeneratörleri konusunda dünya lideri ve EOD'nin (Patlayıcı Madde İmha) Güvenlik nişinde önemli bir oyuncu haline gelir.

30'dan fazla farklı ürünü içeren portföyün arkasında, şimdi iyi bilinen SITEX ve SITEX CP serileri, ayrıca FLATSCAN güvenlik dedektörleriyle birlikte, ICM her yıl büyümeye devam etmektedir. Kuruluşundan bu yana, yıllık ortalama %20'lik bir büyüme kaydeder.

Bu muazzam başarı sayesinde, ICM 2015 yılında, Teledyne Technologies Inc.'in (NYSE:TDY) gururlu bir üyesi olma başarısına ulaşmıştır.

İnovasyon ve öncülük kavramları, organizasyon içindeki temel değerleri temsil ettiği için, her yıl cirosunun en az %10'unu Ar-Ge'ye yeniden yatırım yapmayı öncelik haline getirmiştir. Bu durum, daha güvenilir, hafif ama sağlam ve son derece etkin kullanıcı dostu ürünler sunabilmesini sağlamaktadır.

Teledyne ICM ekibi, ihtiyaçları öngörme ve karşılama konusunda çalışan 50'den fazla tutkulu ve hevesli profesyonelden oluşmaktadır. Teledyne ICM'deki temel hedeflerden biri, her zaman müşterilere yakın olmaktır. Bu, ürünlerin 110 ülkede satılmasını ve her kıtada en az bir Satış Sonrası hizmet merkezinin bulunmasını sağlar.