Troy-Met Maden Türkiye 2018 Fuarı'nda

12 Ara 2018

Madencilik Sektörünün bütün paydaşları, 13-16 Aralık tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Maden Türkiye 2018 Fuarı'nda buluşmaya hazırlanıyor. Troy-Met Kalite Kontrol Sistemleri olarak Maden 2018 Fuarı'nda sektörün ihtiyacı olan yeni nesil teknolojilerle donatılmış cihazları ziyaretçilerimize tanıtmaya hazırlanıyoruz. Maden Türkiye 2018 Fuarı'nda tüm ziyaretçilerimizi standımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Avrasya bölgesinde düzenlenen en kapsamlı maden fuarı sıfatına sahip Maden Türkiye, 2004 yılından bu yana düzenlenmektedir. İki yılda bir Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul’da gerçekleştirilen fuar her yıl güçlenerek büyüyor. Bu yıl sekizincisi düzenlenecek fuarda, farklı distribütörlüklerimizden geniş yelpazedeki cihazlarımızı teşhir edeceğiz. Maden sektörü işletme alanında maliyeti düşürerek verimi arttırmayı sağlayan kalite kontrol cihazlarının dünya genelinde ulaştığı son nokta ve en yeni teknolojileri öğrenmek isteyen ziyaretçilerimiz hem Troy-Met yöneticileri ile hem de uzman mühendis kadromuz ile görüşebilir.

Tarih: 13-16 Aralık 2018
Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – İstanbul
Troy-Met Stand: Hall 3 No: 304 c

Maden Türkiye 2018; Uluslararası Madencilik el İnşa, Makine ve Ekipmanları ve İş Makineleri Fuarı online davetiyelerine buradan ulaşabilirsiniz.