Troy-Met 14. Ankiros 2018 Fuarı'nda

15 Eki 2018

Troy-Met Kalite Kontrol Sistemleri olarak 25 - 27 Ekim tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Ankiros 2018 - 14. Uluslararası Demir - Çelik ve Döküm Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı'nda tüm ziyaretçilerimizi standımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Global Metalurji Sektörünün birçok aktörünün buluşacağı fuarda "Hall 2 D210" numaralı standımızda bizi ziyaret edebilirsiniz.

Tarih: 25-27 Ekim 2018
Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – İstanbul
Stand: Hall 2 D210

Ankiros / Annofer / Turkcast Fuar üçlüsü, Avrasya'nın Metalurji alanında düzenlenen en büyük fuarı olarak sayılıyor. Birçok farklı metal üzerinde analizler gerçekleştirebilen kalite kontrol cihazlarımız, sektörün hemen her dalında kendisine kullanım alanı bulmaktadır. Dürr NDT, Proceq, Cordex, Mistras ve alanında dünya devi olan daha birçok firmanın ürettikleri ileri teknolojiler ile donatılmış yeni nesil cihazlarımızı yerinde görebilir, uzman mühendis kadromuza aklınızdaki bütün soruları sorabilirsiniz

Fuar öncesinde ürünlerimize ulaşmak isteyen ziyaretçilerimiz Troy-Met web sitesinden cihazlarımızı görüntüleyebilir ayrıca Ankiros 2018 - 14. Uluslararası Demir - Çelik ve Döküm Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı ziyaretçi davetiyesine buradan ulaşabilirler.